Posts

Showing posts from October, 2014

> Thumb's Cafe, Ipoh.

Image
Assalamualaikum and hi everybadehhh....

Baru-baru ni ain ke Ipoh atas urusan kerja. Tu yang sempat singgah ke cafe yang tersangatlah klasik pada pandangan mata Ain nih. Cafe yang berkonsepkan rumah kampung yang sangat unik dan menarik. Turut dipamerkan beberapa barang antik milik owner cafe ni. 
SUCH A BEAUTIFUL PLACE!

> Takziah Faizal dan Keluarga.

Assalamualaikum guys.
Pagi tadi ain dikejutkan dengan berita kematian anak colleague ain. Yang menyedihkan arwah merupakan anak sulung mereka yang baru lahir 18 hari. Arwah ada masalah yang sama seperti anak ain hidap dulu "Jantung berlubang". Baru semalam ain berborak bagi semangat kat sahabat supaya tabah dan kuat. Tapi apa boleh buat Allah lebih menyayangi arwah. Ain mohon jasa baik pembaca blog ain untuk sedekahkan Al-fatihah kepada Arwah dan juga mendoakan semoga sahabat ain dan keluarga tabah menerima ujian ini. Aminnn....

THANK YOU.

> Aidiladha 2014.

Image
Assalamualaikum and hi everyone.
Baru nak update gambar masa Raya Haji baru ni. Tahun ni giliran beraya di rumah family husband. Rumah family husband kat KL je. So takde nak pening fikir soal jam dll. Gambar raya kami tahun ni berlatarbelakangkan Laman Seni Seksyen 7, Shah Alam.

End.

> PANTENE A Very Touching Deaf Violinist Commercial.

Image
Thailand merupakan antara negara pengeluar iklan terbaik di dunia.

> Empire, Damansara.

Image
Assalamualaikum and Hi!

Ain suka seni bina bangunan di sini. Classic dan terasa seperti di luar negara.

> Lennon and Maisy - "Ho Hey" (by The Lumineers).

Image
Love this song to the max!