Posts

Showing posts from June, 2015

> Home - #lundangtonewcastle.

Image
Assalamualaikum and hi guys.

Alahai suweet pulak percintaan jarak jauh dorang ni. Tapi kalau masing-masing jujur and setia memang tak akan ada ruang untuk berlaku curang. Kalau sebelah pihak sahaja yang setia dan jujur susah juga. Apapun ain doakan hubungan mereka kekal hingga syurga.
. .
 SHORT FILM BY MALAYSIA AIRLINES


> Meet Up My Favorite Girls.

Image
Assalamualaikum and hi guys.
Alhamdulillah masih diberi kesempatan bertemu dengan bulan Ramadhan 2015. Selamat berpuasa guys. Semoga ramadhan kali ini memberi rahmat dan perubahan dalam hidup kita semua ya. 

Nasreena, Masitah, Me and Nurul.
Rasanya semua dah sedia maklum siapa mereka. Sebab ain pernah cerita pasal mereka di entri-entri sebelum ni. Alhamdulillah happy sangat dapat lepak dengan dorang 2 hari lepas. Dah lama juga tak jumpa. Masing-masing ada komitmen. Untuk makluman korang, ketiga-tiga bff ain ni sedang pregnant. InshaAllah due date mereka hujung tahun ni. Semoga semua step sehingga melahirkan dipermudahkan.

Thank you ya Masitah (Amy) belanja kami semua makan. Semoga bertambah-tambah rezeki lepaih ni. . . P/s: Sorry guys. Memang sengaja upload gambar makanan di tengah hari ni. Saja nak uji kesabaran korang semua. Teheheheh.  :P

> DD & Playground.

Image
Assalamualaikum and hi guys.

I adore her smile, I cherish her hugs, I admire her heart, But most of all,  I love that she is my daughter.

> Note For Husband.

Image
Assalamualaikum.

HAPPY 4TH ANNIVERSARY HUSBAND!! . .
Pic husband masa tengah nak up. Masa ni beliau baru 18 atau 19 tahun. Dari dulu husband memang suka cuba macam-macam style. Kalau tengok penampilan beliau memang nampak mcm budak nakal. Tapi disebalik personaliti budak nakal ni, dia seorang lelaki yang sangat menjaga solat 5 waktu. Itu yang buat ain rasa dia special dari lelaki lain yang kadang-kadang nampak baik tapi solat tak jaga.

Thank you husband untuk segala pengorbanan dan kasih sayang. Semoga hubungan kita sebagai suami isteri dipelihara. Segala silap salah orang selama perkhawinan kita harap-harap di maafkan. Setiap hari orang cuba untuk menjadi isteri dan ummi yang lebih baik untuk B dan DD. InshaAllah. . . LOVE YOU AND DD!