Posts

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

Image
Salam and hi guys!

Tahun ni giliran beraya di Kuantan, rumah parents ain.  Wohooo biasalah seronok lain macam dapat beraya dengan keluarga sendiri kan?  Yang penting setiap tahun kena adil dan ikut giliran. Alhamdulillah tahun ke-5 beraya sebagai isteri dan tahun ke-4 beraya sebagai seorang ummi. Dahlia pun dah besar. Insha Allah tahun depan kalau panjang umur beraya berempat pulak.
Tahun ni preparation Raya ke laut sikit. Husband sangat sibuk dengan urusannya. So memang last minute shopping.  Tu yang tone color tahun ni tak sama. Huhuhu. Takpelah tahun ni kita beraya alar kadar je.  Ain pun tak berapa larat sebab kandungan dah masuk 8 bulan.  Memang mood shopping tak ada. Pakat main ambik apa yang ada depan mata.  Memang tak survey pun sebelum beli.
Di kesempatan ini ain dan suami ingin memohon maaf pada semua yang mengenali kami. Semoga di bulan baik ni kita saling bermaafan.  Biasalah bila berkawan kadang-kadang kita tak sedar ada terkecik kan hati dan yang tersalah faham dengan k…

> Lexis Hibiscus.

Image
Salam and hi guys! 
Percutian bulan Disember 2015. Baru nak update sekarang! Kau rasa?  Bhahahhaa. Layankan jelah ya guys!

Tempat ni memang sesuai kalau bercuti bersama family. Baru happening!


> Lil Bro Wedding.

Image
Assalamualaikum and hi!
Macam dah basi je nak update pasal my lil bro wedding. Tapi nak update jugak, huhuhu. Alhamdulillah my lil bro selamat disatukan dengan pasangannya pada bulan September 2015. Sekarang my lil sis in law dah pun pregnant 6 bulan. Alhamdulillah semoga semuanya dipermudahkan.

Yang lelaki semua tak sempat bergambar sebab sibuk melayan tetamu. Yang perempuan biasalah  sibuk berposing! Bhahaha.


> I Get To Love You.

Image
Good Morning and hi guys.

Awhhh i just can't move on with this song!
Love it so much!


> 5 Months.

Assalamualaikum and hi guys.
Lamanya tak update blog, now ain sedang mengandungkan anak ke-dua. Alhamdulillah usia kandungan ain sekarang 20 weeks. EDD dijangka pada 1 September 2016. Semoga kandungan kali ni sihat sehingga saat melahirkan nanti.

> DD's OOTD.

Image
Assalamualaikum and hi guys.

Gambar Dahlia Dhuha latest! #3y3m Start Januari 2016 DD akan masuk ke playschool. Hope dia boleh adapt dengan teacher baru.