Posts

Showing posts from May, 2014

> Bonding Time.

Image
Lama tak update. Maaf lah agak sibuk mengendalikan satu program. Tugas sebagai PRO faham-faham jelah. Alhamdulillah program dah habis semalam. So harini dapat lah bernafas sikit. Tapi badan agak lesu. Kepenatan..! T_T

Last weekend punya cerita. We are happy family. (-.-)




> Jalan-Jalan Tangkap Gambar.

Image
Korang mesti muak kan tengok gambar kitorang. Nak buat macam mana laki bini kaki snap gambar. Mama pun dah join sekali. Bhahhaha. Sorry guys, kalo tak suka jangan tengok.
(>.<)



> Happy 60th Birthday Mama.

Image
Ya Allah terima kasih kerana Engkau meminjamkan seorang wanita bergelar mama kepada kami sekeluarga. Syukur tidak terhingga kerana kami dikurniakan mama yang sangat penyayang dan sangat mementingkan kami (anak-anak). Tak payah cakap soal pengorbanan, Ain rasa semua ibu bapa pun ada pengorbanan masing-masing demi membesarkan anak mereka. Lagi-lagi mcm keluarga Ain bukan lah datang dari golongan berada tapi alhamdulillah kami masih cukup makan, pakai dll. Cukup besar pengorbanan mama dalam membesarkan kami adik beradik. Jika terkenang pengorbanan mama selama ini, boleh buat Ain menangis. Mama seorang wanita yang hebat, tabah dan kuat melalui pelbagai dugaan. Ain bangga ada seorang ibu seperti mama.

ALHAMDULILLAH YA ALLAH.....


Happy Birthday Mama. We Love You. (>.<)



> 62 Kg.

Image
Happy je "Makan" Stress je "Makan" Sedih je "Makan"

Dah yang kau nak nangis berat kau skang dah 62kg tu kenapa.
.
.
T_T



> Happy Mothers Day.

Image
Happy Mothers day to mama, mak, me and all moms out there. (>.<)




> DD.

Image
DD bukan seorang yang friendly pada camera. Selalunya ain candit laju-laju pic dia. Macam gambar ni dia ngah termenung sambil pose.

Ni pulak gambar DD ngah menyorok tepi sofa.  DD kalo buang air besar (berak) dia memang suka menyorok. Malu agaknya nak tunjuk muka meneran dia pada ummi dan walid. Walau seteror mana pun kamu cuba menyorok, dapat juga ummi curi-curi snap gambar kamu. Tu yang muka terkejut mcm tu. Bhahahah..

DD ada satu peel bila nampak kucing. Dia akan duduk betul-betul depan muka kucing tu.  Tak kisah kat mana-mana, main sebat je dia duduk. Tapi kali ni ain sempat tadah kaki ain, so dia duduk atas kaki ain lah tu. Haiiishhh DD DD.

Hehehhe yang ni plak gara-gara tak bawak stroller. Oppss.
. .
#ummimissyou