Posts

Showing posts from December, 2013

> Publika.

Image
Assalamualaikum.

> Buah Hati Pengarang Jantung.

Image
Assalamualaikum.


Olympus Pen.



> Curve.

Image
Assalamualaikum dear reader, 

Weekend baru ni ain dan en. asben kua jalan-jalan pegi curve. Pagi-pagi dah kua rumah sebab memang merancang nak pegi makan meatball favorite ain kat ikea tu. Sian en. asben dia teringin nak makan ayam penyet tapi ain pulak nak makan meatball. Dia sanggup mengalah dan ikut ain pegi makan meatball. Gentleman sangat kann..?!  Thanks alot..! Minggu depan kita pegi makan Ayam Penyet k =.= .



Sesampai je kami di ikea. kua-kua lif terus nampak port menarik untuk snap.  So en. asben dipaksa untuk jadi model xberbayar ain. heheh! Sorry na en. asben and tq sebab sudi melayan karenah me..


Dek kerana kami terlalu lapa, tiada gambar makanan yang akan dipertontonkan untuk anda kali ini! Memang xsempat nak snap, terus ngap! tehehe..


DD yang sangat tak reti duk diam. Memang menguji kesabaran ibu dan bapa muda seperti kami. Nasib lah en. asben ain ada, dia lah hero of the day! Thanks alot en. asben.
-
-
Bermula lah aktiviti kami, 1st thing, kitorang pegi e-curve sebab en…