> Curve.



Assalamualaikum dear reader, 


Weekend baru ni ain dan en. asben kua jalan-jalan pegi curve.
Pagi-pagi dah kua rumah sebab memang merancang nak pegi makan meatball favorite ain kat ikea tu.
Sian en. asben dia teringin nak makan ayam penyet tapi ain pulak nak makan meatball.
Dia sanggup mengalah dan ikut ain pegi makan meatball. Gentleman sangat kann..?! 
Thanks alot..! Minggu depan kita pegi makan Ayam Penyet k =.= .




Sesampai je kami di ikea. kua-kua lif terus nampak port menarik untuk snap. 
So en. asben dipaksa untuk jadi model xberbayar ain. heheh!
Sorry na en. asben and tq sebab sudi melayan karenah me..



Dek kerana kami terlalu lapa,
tiada gambar makanan yang akan dipertontonkan untuk anda kali ini!
Memang xsempat nak snap, terus ngap! tehehe..



DD yang sangat tak reti duk diam.
Memang menguji kesabaran ibu dan bapa muda seperti kami.
Nasib lah en. asben ain ada, dia lah hero of the day!
Thanks alot en. asben.

-

-

Bermula lah aktiviti kami, 1st thing, kitorang pegi e-curve sebab en. asben nak shopping.
Hmm here we go. Kita tengok apa yang di beli en. asben ain oke!



En. Asben yang shopaholic.
Orang jaga penampilan ni mmg susah.
Nak kena ada koleksi baju, kasut dan seluar yang banyak :P
Disini sahaja 2 helai baju yang dia angkut.

-

-

Selesai en. asben shopping, ain ajak pegi makan ice cream McD.
Sebab nak lalaikan DD. Kalo tak dia memang tak nak duduk diam!
DD memang suka makan ice cream Sunday Chocolate ni.


-

-

-

-

-


Ni haa bukti umi DD kepenatan mengejar DD satu shopping mall,
Tido sambil duduk pon boleh.
Tq en. asben for this awesome picture.
T_T 

-

-


Kami sudah kepenatan melayan karenah DD 
Rehat sat..!



Port favourite en. asben kalo datang Curve.
Jiwa music yang terlalu dalam.



DD dah meronta-ronta minta dilepaskan.
Haish naik lenguh kaki umi kejar kamu DD.
T_T
Duduk diam-diam dalam pelukan walid tu.



Selama 6 jam kami di Curve.
Ain hanya sempat beli sepasang kasut berwarna hijau ni.
Wanda Panda nama brand kasut ni.
1st time ain dengar =).

-

-

Sampai kat umah kaki rasa nak patah!
Gara-gara kejar DD satu shopping mall.

-

-

T_T




Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.