Skip to main content

> 7 Months.


Assalamualaikum and hi guys.

I'm back :)


My 2nd baby already 7 Months old today.
Alhamdulillah.


Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

Salam and hi guys!

Tahun ni giliran beraya di Kuantan, rumah parents ain.  Wohooo biasalah seronok lain macam dapat beraya dengan keluarga sendiri kan?  Yang penting setiap tahun kena adil dan ikut giliran. Alhamdulillah tahun ke-5 beraya sebagai isteri dan tahun ke-4 beraya sebagai seorang ummi. Dahlia pun dah besar. Insha Allah tahun depan kalau panjang umur beraya berempat pulak.
Tahun ni preparation Raya ke laut sikit. Husband sangat sibuk dengan urusannya. So memang last minute shopping.  Tu yang tone color tahun ni tak sama. Huhuhu. Takpelah tahun ni kita beraya alar kadar je.  Ain pun tak berapa larat sebab kandungan dah masuk 8 bulan.  Memang mood shopping tak ada. Pakat main ambik apa yang ada depan mata.  Memang tak survey pun sebelum beli.
Di kesempatan ini ain dan suami ingin memohon maaf pada semua yang mengenali kami. Semoga di bulan baik ni kita saling bermaafan.  Biasalah bila berkawan kadang-kadang kita tak sedar ada terkecik kan hati dan yang tersalah faham dengan k…

> Netizen Barber, Putrajaya.

Assalamualaikum and hi guys.

Netizen Barber, Putrajaya telah dibuka pada 1 Julai 2015 berhampiran dengan Mamak Kembar Presint 9. Kepada warga Putrajaya yang berhampiran boleh datang potong rambut disini. InshaaAllah Netizen Barber, Putrajaya menjanjikan keselesaan dan kepuasan kepada anda yang menggunakan perkhidmatan kami.
Netizen Barber, Putrajaya akan beroperasi setiap hari kecuali Rabu bermula jam 11 pagi - 11 malam.
. .
Do support Netizen Barber, Putrajaya naa guys. . .
XOXOXOXO