> Meet Up My Favorite Girls.



Assalamualaikum and hi guys.

Alhamdulillah masih diberi kesempatan bertemu dengan bulan Ramadhan 2015. Selamat berpuasa guys. Semoga ramadhan kali ini memberi rahmat dan perubahan dalam hidup kita semua ya. 


Nasreena, Masitah, Me and Nurul.

Rasanya semua dah sedia maklum siapa mereka. Sebab ain pernah cerita pasal mereka di entri-entri sebelum ni. Alhamdulillah happy sangat dapat lepak dengan dorang 2 hari lepas. Dah lama juga tak jumpa. Masing-masing ada komitmen. Untuk makluman korang, ketiga-tiga bff ain ni sedang pregnant. InshaAllah due date mereka hujung tahun ni. Semoga semua step sehingga melahirkan dipermudahkan.


Thank you ya Masitah (Amy) belanja kami semua makan.
Semoga bertambah-tambah rezeki lepaih ni.
.
.
P/s: Sorry guys. Memang sengaja upload gambar makanan di tengah hari ni.
Saja nak uji kesabaran korang semua. Teheheheh. 
:P


Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.