> Note For Husband.


Assalamualaikum.


HAPPY 4TH ANNIVERSARY HUSBAND!!
.
.

Pic husband masa tengah nak up.
Masa ni beliau baru 18 atau 19 tahun.
Dari dulu husband memang suka cuba macam-macam style.
Kalau tengok penampilan beliau memang nampak mcm budak nakal.
Tapi disebalik personaliti budak nakal ni, dia seorang lelaki yang sangat menjaga solat 5 waktu.
Itu yang buat ain rasa dia special dari lelaki lain yang kadang-kadang nampak baik tapi solat tak jaga.


Thank you husband untuk segala pengorbanan dan kasih sayang.
Semoga hubungan kita sebagai suami isteri dipelihara.
Segala silap salah orang selama perkhawinan kita harap-harap di maafkan.
Setiap hari orang cuba untuk menjadi isteri dan ummi yang lebih baik untuk B dan DD.
InshaAllah.
.
.
LOVE YOU AND DD!


Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.