> Miss My Shooting Life.




Assalamualaikum.

Hello Dear Friend,

Dua minggu lepas ain pergi jumpa kawan-kawan menembak kat Subang Shooting Range, rasanya hampir setahun setengah tak jumpa dorang. Rindu dorang sangat tahap tak boleh dibendung! tu yang pujuk en. asben suruh bawak pergi jumpa dorang. Nasib lah en. asben sporting dan sudi nak melayan karenah isteri yang bermacam ragam ni haa.

Kebetulan masa tu dorang tengah prepare untuk Kejohanan South East Asia Shooting (SEASA). Malaysia jadi tuan rumah. Dulu ain pon join SEASA ni, tapi sekarang just datang tengok and support kawan-kawan je sebab ain dah tak aktif menembak lepas melahirkan Dahlia. Sekarang sibuk dengan kerja dan terpaksa korbankan karier sebagai penembak elit Malaysia.

Sebenarnya ain rindu sangat nak menembak balik, tapi keadaan yang tak mengizinkan.




Acara Air Rifle 10 mtr. 
Pss: Ayuni pinjam rifle sat naa.


Ni dia coach ain masa mula-mula ain diserapkan ke skuad penembak pelapis Malaysia.
Beliau sangat fasih berbahasa Malaysia tau.
Salute. Beliau ain dah anggap seperti ibu sendiri.


My ex teamate.


My Junior


My coach from Russia. 


Hope one day Dahlia bakal ikut jejak lagkah Umi jadi penembak :)
tapi nampak minat dia lebih kepada bola sepak. OMG pening kepala.
ikut jejak langkah walid plak dah. Heh!


En. asben kiteww pon nak pose dengan rifle.
Tak apalah bagi can sebab beliau dah bersusah payah untuk ain kan.
Mehmehmeh.






Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.