+Good Luck Guys for Gold Medal +


Assalamualaikum.


Hi korang, Ain mohon jasa baik korang semua, doakan kawan-kawan ain yang sedang berjuang di Myanmar. Harap sangat dorang dapat bawa pulang pingat emas dalam acara meniarap (Prone). Negara Thailand dan Indonesia adalah merupakan musuh tradisi dan pesaing terkuat Malaysia. Korang jangan salah paham tau, musuh tak bermakna kat luar gelanggang kami  tidak bertegur sapa. Kami ok je kat luar. Musuh masa bertanding jer. Kena profesional lah kan.



 

Muslifah Zulkifli (Kak Mus)

Ain pernah menang gold medal untuk acara ni di Sukan Sea Korat 2007.


Tadaaa. Nila dia pingat tu.
Best moment dan tidak akan dilupakan sampai bila-bila.


Dari Kiri : Haslisa Hamed (Eja), Suryani Mohd Taibi (Kak Sue) and ME
Selebet dan Hitam muka ain masa ni.
Kenapa tidak, hari-hari berjemur bawah matahari. 
So Memang hitam berkilat lah jawabnya.


..Harini,  Eja, Kak Sue dan Kak Mus sedang berjuang untuk acara berpasukan. So harap sangat tahun ni pingat emas menjadi milik Malaysia selepas kami kecundang pada Seagame tahun 2009 dan 2011 dan hanya berpuas hati dengan pingat gangsa. Kalo Peringkat Seagame ni, pingat perak dan gangsa dikira kalah tau. Jadi kalo kami tak dapat bawa pulang pingat emas rasa down sangat and rasa masa kami training bertahun-tahun macam sia-sia. Tapi itulah adat pertandingan. Bukan sentiasa kita akan berada di atas. Ada naik turunya.

Pss:  Mohon korang semua doakan sahabat-sahabat ain ni ya. thank you!






Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.