> Chatime, Cyberjaya



Assalamualaikum dear readers.


Ain lepak minum dengan family dekat chatime, Cyberjaya semalam. Sedang asyik minum, mata memerhati keadaan sekeliling kedai. quite nice, and kebetulan terpandang satu sudut yang macam cantik je kalo snap gambar. Hihihi apa lagi kua kan lah camera yang memang ain akan bawa kemana-mana sahaja sebab ain memang suka tangkap gambar.

Yang tak boleh tahannya, siap ada lighting lagi kat sudut yang ain maksudkan tadi, so apa lagi bermulalah sesi photoshoot kami dengan tema "Family Potrait" hihihi.

Inilah hasilnya:-





Thank you kepada semua model tak berbayar kerana sudi memberi kerjasama dengan amat baik.
>.<





Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.