> Random Photo.


Assalamualaikum.





Minatnya Dahlia pada Bola xboleh digambarkan. Risau sebab dia perempuan!
Dahla en. asben ain dulu footballer. Jangan kata bakat en. asben turun pada anak perempuan kami nih T_T.


En. asben ain ni, dari mula bercinta sampai sekarang memang suka jaga penampilan.
padahal nak pergi makan malam je pun! adoii. Ain plak jenis simple.
sorang vogue sorang simple confirm-confirm dilabel tak sepadan! 
T_T


Ini Qarl Faheem, anak ofismate ain. Semalam jumpa dia dekat Alamanda.
Cute gila, geram tengok pipi dia yang labuh tu!! Dahlia jeles je ain dukung Qarl.
Memang tak ada can lah dahlia nak ada adik buat masa sekarang! Ngehngehngeh.


Ni pic ain last friday dekat Puteri Resort, Melaka
Dinner Retreat Bahagian Antarabangsa, KKMM
Being colorful & Simple.
Dinner biasa-biasa je :)


Setiap kali ain g shopping mall mmg tak sah kalo tak masuk kedai handbang
 sebabnya ain mmg seorang yang sangat obses pada handbag,
Walaupun collection dah terlebih sudah..!!


Tadaa. Ni dia my bestfriend ever.
Nama dia Nasreena Nazruddin
Cam cantik kan nama dia. Jeles!! hahaha..
Dia lahir kat over the sea.
Alamak tapi ain lupa plak kat negara mana, yang pasti europe!
confirm kena hempuk kalo dia tau ain lupa dia lahir kat mana HAHAHA.
We know each other masa umur we all 14 tahun. Sekarang kami dah 27 tahun.
so korang kiralah sendiri  berapa lama dah kami berkawan :)


Officially ain telah dilantik menjadi photographer peribadi en. asben, 
hmm yang sedihnya tak ada bayaran pun (kedekut) hihhi.
layan kan aje lah. Kalo nak tengok gambar dia yang cantik-cantik snap by ain sila lah follow instagram dia ya. "azrialwan"


Niece & Nephew Kesayangan!! Muah. Muah.


Outfit Kami tiga beranak. 


Port pebret mama kalo tangkap gambar. Mama akan cari pokok-pokok untuk posing.
Comelkan mama ain. Bhahahaha


Pss:  uols sebenarnya banyak lagi gambar yg ain nak share dengan uols. tapi masa tidak mengizinkan. Akan diupload kemudia naaa.







Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.