> Wondermilk.



Assalamualaikum.

Hello kepada pembaca tegar blog ku, pembaca part time dan juga kepada mereka yang tak sengaja terbukak blog ni. Say hello to December!! Wahhh pejam celik, pejam celik dah bulan 12 kan. Huhh, tahun depan ain dah berusia 28 tahun! Ohh tua nyaaa.

Apapun alhamdulillah tahun 2013 banyak meninggalkan pelbagai kenangan yang tidak akan ain lupakan. Ain bersyukur sebab impian yang ain wish dalam tahun 2013 ni, mostly dah terlaksana. I'm so happy.

Ok, dah lepas part say hello to December month, now kita continue pula dengan aktiviti ain dan family on weekend. Ain nak tanya pada yang berbraces, pada awal uols pakai braces ni korang selera makan tak? Bukan apa, ain tanya sebab ain punya selera makan makin melampau pulak lately walaupun sakit gigi huhuhu. So rasa frust sangat sebab tak boleh nak kunyah makanan. Perut pulak asyik lapa je, mau tak nya semua makanan yang ain makan, ain telan je. Mmg tak boleh nak kunyah langsung, so mmg tak feeling lah makan papepun :( seksa rupanya nak gigi cantik ni kan? Sabar jelah. Huhuhu.

Semalam en. asben ajak g wondermilk dekat Citta Mall, Subang tu, 1st time ain datang sini, ain suka dengan konsep kedai ni, so cute and colorful!! Selain tu, makanannya juga sedap dan paling menarik kat sini ada port playground untuk kanak2. Memang terbaik lah. Bukan apa, senang sikit lah parents nak makan dengan tenang. 




"Great Weekend with Great Peoples"




Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.