> RARE PLACE.




Assalamualaikum my dear reader.

Thank you sebab sudi baca blog ain yang tak seberapa ni. Huhuhu.

Jumaat lepas ain balik kampung (Kuantan). So sempat lah berjimba-jimba dengan family kecil ain. 
Tapi kali ni korum bertambah, adik ain yang bongsu pon turut join aktiviti photoshoot anjuran ain. Meheheh.
Ramai yang kata muka kitorang sama sangat. What say uols?




For uols info, gambar-gambar ni di ambil di sekitar kedai mee curry yang cukup femes di Kuantan.
 Lokasinya berhampiran dengan pusat peranginan Teluk Cempedak. Kedai ni sentiasa penuh walaupun kami dah datang pagi-pagi buta. Xbuta sangat lah jam 8.30 pagi. mehehe. Oleh kerana seat di depan dan dalam kedai sudah penuh, jadi kami disuruh ke belakang kedai. Baru tau rupanya ada kerusi meja juga kat belakang tu. Hmm dan yang paling menarik perhatian ain adalah viewnya yang tersangat lah rare! Ala-ala Grafa Subang tu, teheheh.Tapi yang ni versi Kuantan ok. Bhahahhaah.....




Details akan di update kemudian....


Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.