> Femes Bazaar, Kelana Jaya.



Assalamualaikum readers.


Last sunday, lepas kenduri kawin kawan En. Ote (suami), ain dan family sempat singgah ke Femes Bazaar, di KJ. Memang happening habis! ramai gila orang. Uish memang menguji kesabaran lah. Dengan panasnya, dengan bersesak-sesak lagi. Uish peluh ketiak dibuatnya! Opss!! Heheheh. Tapi dik kerana En. Ote beria sangat nak pergi, so sebagai isteri solehah (konon) layankan aje lah kan. Hmmm. Ain perasan, ramai juga artis yang turut serta dalam Femes Bazaar ni. Antaranya seperti Kilafairy, Izzue Islam, Edlin (AF) dan beberapa orang lagi lah yang ain lupa apa namanya. Nampak sangat fokus pada artis yang femes dan letop ko memang meletopppp!! (Nada Neelofa selalu sebut dalam rancangan Meletops tu). Bahahhaha. 


En. Ote bagi can Ain pergi ronda-ronda tengok barang, wehh memang seronok lah sebab dia nak volunteer jaga DD. Memang shopping sakan lah kiteww. Mehehhe. Konon pada awalnya yang sibuk merungut sebab panas dan ramai orang tu. Last-last kiteww pulak yang lelebih shopping. En. Ote langsung tak beli pape (kesian dia). Itu lah perempuan kan, memang tak boleh kalo tak shopping, mesti ada je benda yang nak dibeli. Niat hati nak berjimat-cermat bulan ni hancus. (T_T)

Dalam duk sibuk bershopping, sempat juga ain snap gambar. so moh ler kiteww cuci mata....




Pss: Tolong jangan muntah darah tengok gambar terakhir sekali tu naa..
(>.<)




Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.