> Pity My Daughter.



Jumaat lepas ain dan ote melalui hari yang panjang dan memenatkan di hospital.
Semuanya kerana anak kesayangan kami Dahlia Dhuha.
Ibu jari tangan DD dislocate gara-gara terjatuh.
But alhamdulillah, DD ok je masih aktif dan takde pulak tunjuk tanda-tanda sakit.
Cuma sehingga sekarang jari DD masih tak dapat diluruskan.
Dalam hati ni risau tapi ain tak nak fikirkan sangat.
Ain cuba positifkan diri.
Khamis nnt kena follow up kat hospital.
Hope sangat semuanya akan ok.

P/s: Tolong doakan DD ya you all..



Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.