> Because I Miss You.



Dah 4 hari Ain berjauhan dengan DD. DD kat kampung dengan tokpa and tokma.
Tokma tak bagi Ain bawak balik DD sebab dia sedih kalo takde DD.
Tapi ummi lagi sedih takde DD di sisi ummi.
Sebab mengenangkan jasa mama menjaga DD dari kecil, 
Ain bia lah dia stay kat Kuantan dengan tokma for awhile.
Esok Ain balik Kuantan nak amik DD.
Isnin depan DD akan stay taska for the 1st time.
Risaunyaaa....DD mesti menangis sebab tak biasa.
Tapi apa boleh buat ummi tak boleh berjauhan dengan kamu.
Ummi tak leh nak fokus buat kerja lain.
Otak asyik ingat kamu. Setiap saat. :(
Hope tokma faham dan tak ambil hati lah nnt.
.
.
SUSAH HATI.


Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.