> Raya and Birthday Celebrations.


Assalamualaikum readers.

Khamis lepas office ain ada buat majlis jamuan raya dan birthday celebration untuk staff Bhg. Antarabangsa, KKMM. Majlis dilaksanakan secara sederhana dan berhemat bagi menghormati peristiwa MH370 dan MH17. Alhamdulillah tetap meriah walaupun dilaksanakan dalam keadaan yang serba sederhana.


Jom ain kenalkan korang dengan bos ain. Yang tengah belah kanan tu lah big bos ain dan yang kiri sekali tu pulak Bos Unit ain. Unit Perhubungan dan Promosi. Ain beruntung dapat Ketua Unit yang sangat baik hati dan memahami ain sebagai seorang pekerja yang bergelar ibu. So kalo DD tak sihat dan ain ada masalah berkenaan keluarga dia sangat supportive.


Wanita cantik di office ain. Yang belah kiri tu namanya CC Meen. Yang belah kanan ni pulak Wanie, PA kepada big bos.


 Mereka sedang khusyuk mendengar ucapan dari Big Bos. Tu yang serius je muka masing-masing. Hehhee.


Antara hidangan yang disediakan. 


Port favorite ain nih. Mana tak gemuk. Makanan manis-manis juga yang mejadi pujaan hati. Haiiihhhh.


Nampak tak semua nya sopan santun dan tenang. Bak kata big bos tak boleh nak seronok-seronok sangat.


Hiasan meja dan lain-lain pun dilaksanakan secara sederhana. Guna apa yang ada jer.


Celebrate birthday in advance. Eceh bagi hint tu uols.
Hahahah


Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.