> Aceng + Paya Big Day.


Assalamualaikum and hi my dear readers.

Rindu Ain tak? Maaf lah lama tak update. Mood update blog tengah kelaut + dengan sibuk menguruskan sesuatu yang lebih penting.

6 September 2014 (Sabtu)


Alhamdulillah, sahabat baik ain dan husband kini telah selamat bergelar suami. Gembira sangat sampai menitik jugak lah air mata. Beliau lah sahabat yang banyak membantu kami dalam apa keadaan sekali pun (susah/senang). Ain dah anggap beliau macam ahli keluarga sendiri dengan batasan yg spttnya *no worries. 


Amboiii lebarnya pengantin lelaki senyum. HEHEH!!


Finally, dapat juga jumpa F2F dengan isteri-isteri sahabat suami. Sebelum ni hanya bertegur sapa dalam FB and IG jer. Nice to meet you guys.


Nice view.. I loved it. Suasana kampung yang menenangkan hati.


****************************************

13 September 2014 (Sabtu)


Ni pulak majlis di sebelah pengantin lelaki di Melaka.


Wife BFF kami ni sangat cantik dan baik hati orangnya. 
Kami happy sangat sebab BFF kami beristerikan beliau.
Senang kata secocok sangat lah. Dua-dua baik hati.


Keluarga Ain dari Kuantan pun datang.
Sebab Mama dan Papa pun dah anggap BFF kami ni mcm anak sendiri.
Tu yang sanggup datang wpn jauh.

.
.

Ceng/Paya, Kami doakan korang berdua bahagia hingga ke syurga na..
We love both of you ketat-ketat.

*Baru perasan muka husband tak ada. Sebab masa ni husband tengah sibuk menguruskan PA system dan jadi DJ untuk majlis ni. Biasalah husband ain memang serba boleh. Hihihi.

Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.