> DD Excited Dapat Naik Kuda.


Assalamualaikum and Hi Guys.

Hi korang, apa khabar semua? alhamdulillah kita sekarang dah di bulan Nov. Dah tak lama nak masuk tahun 2015. Perghh tahun mencabar buat ain tu. Banyak program-program besar yang nak kena handle. Kena prepare mental siap-siap! Huhuhu.

Haaa... ni nak cerita dua minggu lepas, my colleague jemput datang birthday party anak dia kat Taman Ekuestrian Presint 5, Putrajaya. Masa tu lah baru tau yang boleh tunggang kuda hanya dengan bayaran RM 5 sekali pusing. Kesiaannnn, padahal taman ekuestrian dengan rumah ain dekat je kot. Dahlia pulak memang suka sangat dengan Kuda. Bukan Kuda je, semua binatang lah. Burung, ikan, ayam semua dia excited kalo nampak! Huhuhuh..


Tengok lah tu, dia paling cenonet. Helmet pon tak muat sbb saiz kepala DD kecik.


Last-last pinjam topi koboi walid dia je. Sebab nak cukup kan syarat. Hahahhaa


Ni pulak ummi and walid DD yang tengah fefeeling lebih! poyo sangat tau!! Hahahha


Husband kalo bab posing, memang menyampah lah tengok! tapi sebab taknak derhaka punya pasal layankan aje... Hihihi.. Ampun ya suami!!


Ecehhh si kepohci ni, dapat jumpa padang, memang nasib lah ummi. Kena kejar bagai nak tercabut nyawa jugak lah. YA Allah lasak dia tak dapat nak di gambarkan. Agaknya sebab ummi ngan walid dia bekas atlet. Tu yang menurun terlebih aktif tu! bukan setakat aktif, takleh salah cakap sikit, mesti hinggap penampor atas muka kami nihh! ummi sabar je sebab kamu kecik lagi. Dah besar sikit nnt siap lah! :P


Dah puas kejar kat padang, ajak ummi naik turun tangga pulak. 
Pengsan di buat nya lah melayan si cenonet nih! 


T_T

Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.