> Sky Park, One City.



Salam jumaat and hi guys!

Mesti sengih-sengih je memasingkan? Esok kan dah weekend.
Sebut pasal weekend, ain hampir lupa nak shared dengan korang yang 2 minggu lepas ain dan family ke Sky Park, One City. Hanya boleh cakap tempat ni biasa-biasa je. Banyak tempat makan dan masih banyak ruang kedai yang masih kosong. Nak ke atas ni kena naik lift ke aras 10. 


Husband dan posing berpisah tiada. Eekekekke.


Alahai papa mama ni suka tau suweet-suweet depan kitorang.
Semoga ain dan husband dapat mencontohi papa dan mama. 
Kekal romantik walaupun dah berumur.


Ya Allah ketaq lutut dibuatnya. Berani ke berdiri atas cermin kaca yang ketinggiannya 10 tingkat. Nampak sayup je orang yang lalu lalang kat bawah tu. 

*Nasihat kepada perempuan yang memakai skirt atau kain jangan lah berdiri atas cermin kaca ni k. Sedap orang bawah cuci mata nanti. Huhuhu


Orang paling kepohci di abad ini. Bekejaran seperti biasalah.


View dari atas ni memang cantik sangat. Lagi-lagi masa kitorang pergi ni baru lepas hujan. Lagi lah feeling-feeling macam kat Switzerland.



View dari tingkat 10.

 

Tergelak je tengok gelagat husband. Dia gayat, so nak suruh dia jalan atas cermin kaca tu memang puas bergaduh! Hahaha


Baju ni betul-betul buat ain nampak gemuk! :(
Nampak tak sikap manusia? Baju juga yang dipersalahkan.
HAHAHAH

Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.