> Tahniah Nasreena Nazruddin & Erizal Otman.



Assalamualaikum dear readers.


22 Nov 2014 (Sabtu)


Alhamdulillah sahabat baik aka BFF ain telah selamat disatukan sebagai suami isteri dengan kekasih hatinya. Seriously tabik spring kat Erizal Othman sebab berjaya membuka hati BFF ain yang sebelum ni agak sukar untuk menerima kehadiran lelaki (tidak memenuhi kriteria) dalam hidupnya. Semoga hubungan yang dibina kekal hingga hujung nyawa dan dipermudahkan segala urusan dalam rumah tangga.



Lamanya tak jumpa kawan-kawan masa zaman sekolah dan universiti dulu. 
Bila dapat jumpa memang kecoh lah dibuatnya.


Siapa sangka jodoh BFF ain dengan kawan husband ain sendiri. 


Heroin ain masa zaman belajar kat Universiti dulu. Jasamu akan dikenang sampai mati tau.
 Love you so much tau Ecah aka Epoot!


Ex shooters bertemu ex tennis players.


Buddies berpisah tiada.


BTW Majlis korang dah jadi tempat reunion ex students SSBJ dan reunion atlet menembak pahang. Memang happening and seronok sangat dapat jumpa kawan-kawan yang dah lama tak jumpa.


Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.