> Taman Saujana Hijau, Putrajaya.


Assalamualaikum my dear readers...



Aktiviti kami petang semalam. Bawak Dahlia pusing taman sambil bergambar. Bergambar itu wajib bagi kakiklik seperti kami. Huhuhu. Kami jarang ke taman macam ni. Rasanya sepanjang bercinta hampir 6 tahun dulu hanya sekali je kami ke taman macam ni. Tu pun datang untuk berjogging sesama ya, bukan dating. Kami bukan mat and minah bunga dating kat taman bunga. HAHAHA.

Bukan apa dah boring asyik keluar pergi mall and lepak cofee shop. So sekali sekala kena ada aktiviti riadah seperti ni yang dapat menyihatkan badan. Lagipun dah lama kot ain tak bersenam and mengelurkan peluh. Berjalan dalam shopping mall pun di anggap bersenam tapi sayang tak berpeluh sebab air cond kan. Hmmmm..

Ain sarankan korang datang sini, memang cantik sangat permandangan kat sini. Memang hilang stress tengok pokok-pokok yang menghijau. 

Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.