> Riadah.

Assalamualaikum.

Aktiviti kami masa cuti Wilayah dan Thaipusam baru ni. Sayang tak dapat nak balik kampung sebab husband ada job PA sistem dia tu. Isnin dan selasa baru husband free. Tu pun tak kemana sebab husband penat. Jalan-jalan dalam sekitar Putrajaya je. Bagi seronok DD. Kesian dia duduk rumah je. Boring asyik main mainan.


Family potrait yang tak jadi. Tengok lah DD, kalo dah dapat belari tak nak berhenti.
 Ajak tangkap gambar pun tak nak. Huh!


Suparman 


Suka sangat DD kalau dapat keluar, belari tak henti-henti. 
Nasib lah kalini giliran husband yang jaga. Rasakan bertapa susah nya nak handle si DD ni. Heheheh


Cantik sangat view ni. Sedap mata memandang dan tenang.

Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.