> Hometown.



Assalamualaikum and hi guys.

Lama rasanya tak update blog. Sibuk sikit uruskan perkara-perkara yang lebih penting.
Cuti Chinese New Year haritu Ain balik Kuantan. Wajib balik kalo ada cuti panjang. 

Alhamdulillah syukur sangat dapat husband yang jenis tak kesah nak drive jejauh, 
demi melihat anak dan isteri gembira. Thank you so much *husband.

Aktiviti kami kalo balik Kuantan macam biasa lah, pegi jalan-jalan tepi pantai.



Pagi-pagi dah paksa anak dan husband bangun, ajak dorang pergi Pantai Teluk Cempedak.
tu yang muka masing-masing sembab/bengkak. HAHAHHA


Cantik kan bunga mama Ain tanam ni? Mama tanam apa pun mesti hidup. 
Tangan sejuk orang kata.


1st time DD main air Pantai. Mula-mula takut, lama-lama seronok sampai tak nak balik.


Ain kurang suka dengan Pantai sebenarnya. 
Sebab takut hitam, lagi-lagi kulit jenis sensitif and mudah terbakar/rentung. 
Tapi kerana anak. Layan kan aje lah.


My nephew and niece. Suka sangat dapat main air. 


Koleksi mama. Hahahha
Kat rumah mama ada mesin kelapa, so tak payah susah-susah beli santan kat kedai.


Pokok cili mama. haiiihhh menguji. Tengok cili je mesti meleleh air liuq...


Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.