> Grafa, SS15.


Assalamualaikum guys.

Grafa ni dah seperti tempat persinggahan wajib kami sekeluarga untuk makan atau minum. Tak tahu lah kenapa husband suka sangat bawak ain ke sini. Mungkin senang sebab dekat dengan rumah MIL. 

Biasanya lepas pergi rumah MIL kami akan singgah makan kat sini, itu pun kalau MIL tak masak. Jarang sekali rasanya MIL tak masak kalau tau kami balik. MIL memang hebat bab memasak. Cakap je nak makan apa. Semua menu dia tau masak! Hebat lah my MIL. In shaa Allah one fine day ain juga mampu jadi seperti beliau (be positive).


Dahlia yang hiper. Tak boleh dibendung dah perangai dia masa ni.
Me and husband biarkan je dia main sepuas-puasnya.
Tak larat dan nak halang.


Ain dah lupa apa nama menu ni. Tapi menu ni semuanya berunsurkan daging.
Should try guys. Memang sedap sehingga licin pinggan kami kerjakan. Ngehngeh.
Harga - RM 28.


Dahlia dah tak tentu arah bila nampak basikal ni.
Ajak walid main basikal pulak.
Memang masak lah!


Tengok lah ni, walid dah serupa apa tah.
HAHAHAHAHA.
Kesian.


Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.