> Sunway Pyramid Pulak.



Assalamualaikum and hi guys.

Sambungan cerita dua hari lepas. 
Lepas puas pusing dalam Aquaria, KLCC, 
Ain bawak semua pergi Sunway Pyramid pulak. 
Sebenarnya mama yang request nak pergi sana. Nak cari barang katanya. So layan je.


My niece and my nephew excited sangat bila sampai sini. 
1st time dia tengok tempat ice skating, bila ajak dorang main, masing-masing tak berani.


Husband dah keletihan, penat dukung and melayan karenah DD di Aquaria.
Kesian my hero.


Terpaut pulak tengok set meja ni.
Rasa nak beli tapi tak tau nak letak mana. 
Kalau duduk rumah jenis teres mungkin sesuai letak di luar rumah. 
Jadikan port mengopi petang-petang.


Sempat juga ain bawak my niece and nephew main play ground.
Suka sangat dorang.


Introducing my sister's 1st daughter. Cute kan?
 Kecik-kecik dah suka melaram.
Request nak pakai lipstick lah, eye liner lah. Mengada sangat!


Tak lama pun kami kat Sunway sebab kakak dah penat and my niece yang dalam stroller tu dah mula meragam.

akan ada sambungan..tunggu!

Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.