> Breakfasting With Buddies.


Assalamualaikum and hi guys.

Macam mana persiapan raya dah setel ke? 
Alhamdulillah persiapan ain tahun ni awal, tak macam tahun lepas last minit baru beli. 
Pastu mula lah tak puas hati. Huhuhu.
Sabtu lepas ain ke Curve, cari barang DD. 


Tengok lah tu dia posing ngan plastic bag dia.
Tak bagi ummi ngan walid pegang. Nak pegang sendiri katanya.
Alololo besar dah anak dara ummi.


Apalah yang anak dara ummi buat kat belakang tu. 
Selalu spoiled gambar bila walid nak acah-acah OOTD.
Hahahha.


Ummi pegang bunga dia pun nak pegang. 
Nampak tak betapa kepohci nya Dahlia Dhuha.

.
.

Pas setel shopping barang DD, bergegas kami ke Kelab Golf Perkhidmatan Awam (KGPA).
Sebab dah janji nak berbuka dengan Kak Ida and Lina.
Dah lama tak jumpa Lina semenjak dia pindah Mindef Awal tahun 2014.
Ngan kak Ida pun, walaupun kami masih dalam satu bangunan tapi jarang dapat jumpa.


KGPA


Nampaknya sampai ke sudah walid tak dapat nak ber OOTD sendirian.
DD akan muncul tepat pada masanya. Bhahahha.


Kak Ida, Me and Lina. 
Semua dengan anak masing-masing.
Kak Ida ngan Lina macam berjanji pulak. Both tengah Pregnant.
 Kalau ain tak gugur 2 bulan lepas, rasanya masing-masing bawak perut.


Le Boys.
.
.
Sorry guys kali ni tak sempat nak shared pic makanan sebab sibuk dengan DD.
 Entah kenapa buat perangai sangat masa kami berbuka haritu.
Ain memang recommended korang berbuka kat sini sebab pilihan makanan dia memang banyak gila. 
Sampai tak tau nak makan apa.
Harga RM 58++ per head untuk dewasa.
Untuk kanak-kanak ain tak sure sebab DD haritu free je. 

Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.