> Eid Day 1.



Assalamualaikum and hi guys.


Tahun ni ain beraya di Teluk Intan, Perak kampung husband.
Alhamdulillah dapat juga balik kampung selepas 2 tahun tak balik sebab opah dah tak ada.
 Tahun ni FIL decided nak balik kampung sebab tak seronok beraya di KL.
Semua ahli keluarga belah husband berkumpul di rumah arwah opah.
Keluarga belah husband ramai lelaki. 
So kalo balik kampung husband, ain akan mati kutu sebab tak de geng.
Nasib baik ada SIL. Dia lah kawan berborak, mengemas, dll.
Husband kalo dah jumpa cousin dia lupa terus kat ain.
Takpelah bagi can. huhuhu. 


Istimewanya juadah di Teluk Intan adalah lemang rebus.
Rasa lemangnya jugak lain dari rasa lemang bakar.
Lemang rebus lebih lemak dan lembut. Senang cakap memang terbaikk lah.


Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.