> Cerita Raya ke - 4.



Assalamualaikum and hi guys.

Muntah lah korang baca kisah raya Ain yang tak berkesudahan.
HAHAHAHAHA.
Tapi kali ni quite special sebab kesayangan Ain datang beraya di rumah parents Ain di Kuantan.
Sekali sekala dapat berkumpul memang seronok. 


Hahaha kalau anda perasan seketul makhluk yang terselit di situ.


Abang's family, mama & papa.


Kakak's family, mama & papa.


Kononnya buat makan-makan just untuk kesayangan Ain nak datang beraya. 
Dah alang-alang tu masak banyak terus boleh jemput jiran-jiran datang beraya sekali.


Menu kami pada malam tu, ketupat pulut, rendang daging kerbau, nasi impit, 
kuah kacang, kuah lodeh, kuih muih dan orange juice.


Ni jiran depan rumah kami. Abang-abang ni kelakar.
Kuat melatah. Pantang terkejut habis semua bahasa keluar.
Bhahhahah.


Syukur sangat my darlings suka rendang daging kerbau yang papa masak.


Love you guys.

Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.