Kula Cakes by Lila Wadi.


Assalamualaikum and Hi guys.

No worries  harini ain tak cite pasal raya dah. 
Ain tak nak korang pitam baca kisah raya ain lagi 
walaupun sebenarnya banyak lagi kisah raya yang nak di share. Bhahaha. 
Cuti raya tahun ni nak dekat seminggu ain di Kuantan. 
Apa lagi jalan sungguh-sungguh.


Ain cukup bangga dengan owner Kula Cakes.
Dia mencipta fenomena di Kuantan dengan kedai cakes yang sangat unik dan rare.
Syukur semakin ramai peniaga melayu sudah kehadapan dan berjaya dalam bidang perniagaan.
Semoga makin ramai netizen yang buka mata untuk mengubah nasib dengan berniaga.
.
.
Alhamdulillah husband pun dah mula berjinak-jinak dengan perniagaan. 
Alhamdulillah pulangan pada peringkat awal ni agak memuaskan dan alhamdulillah jika tiada apa-apa halangan bulan September 2015 nanti 2nd babershop akan dibuka di UKM.
Dah bukak nanti Ain gtau naa. Mana tau ada netizen yang berdekatan dengan UKM boleh singgah merapikan rambut. Hee



Popular posts from this blog

> Netizen Barber, Putrajaya.

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.