> Raya Ke-3 Di Kuantan.


 Assalamualaikum and hi!

Jom throwback kisah raya Ain yang still tak habis-habis. Hehehe. Kalau Ain balik Kuantan memang wajib bersantai bersama keluarga di Teluk Cempedak sebab Ain suka dengan suasananya yang Happening. Time raya jelah dapat nak lepak lelama sikit dengan keluarga.


My niece and Nephew berjaya pujuk me belanja dorang main benda alah ni.
RM 10 / 8 minit. Walaupun masa yang diberikan agak singkat tapi jelas terpancar kegembiraan di mata mereka. 


Thank you husband for everything.
 Dia memang tak pernah cakap tak kalo Ain nak kemana-mana, 
sebab tu sayang dia dan syukur sangat dapat husband yang sudi melayan karenah isteri yang kadang-kadang mengalahkan budak-budak! hikss.


Yang pakai baju belang kat belakang tu my future sis in law.  Cantik kan dia? 
Ain suka dia, dia tak banyak mulut and tak gedik seperti sesetengah perempuan yang 
cuba nak rapat dengan my lil bro. Pandai my lil bro pilih.
 InshaAllah bulan September nanti mereka akan di satukan sebagai suami isteri.


Tengok lah suasana di Teluk Cempedak, Kuantan.
Ramai sungguh manusia.


Acah-acah OOTD!

Popular posts from this blog

> Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga.

> Netizen Barber, Putrajaya.